Hent og Installer vP Faktura

>>>> Klik her for at hente og installere vP Faktura <<<<

Vejledning til download og installation

Via genvejen ovenover hentes nyeste udgave af faktureringsprogrammet vP Faktura.

Der er kun en enkelt fil til download. Denne bruges til alle de forskellige udgaver.

Der kommer et skærmbilled hvor man kan vælge at køre filen direkte, eller gemme den på pc’en og herefter køre installationen lokalt. Det nemmeste er at køre installationen direkte fra nettet ( vælg Kør i stedet for Gem ).

Hvis man i stedet ønsker at installere fra pc’en, klikkes på Gem. Når programmet er downloaded til pc’en, startes installationen ved at dobbeltklikke på programmet vpfak_install.exe med stifinderen.

Ved problemer i forbindelse med download af programmet:

Ved download af vP Faktura installationsfilen kan der desværre komme en meddelelse om, at ‘Signaturen er beskadiget eller ugyldig’. Dette er dog ikke tilfældet.
For at installere programmet skal man gøre følgende:
Klik på ‘Vis Downloads’.
Højreklik på filen vpfak_install.exe og vælg ‘Kør Alligevel’.
Hvis Windows Smartscreen herefter kommer med en fejlmeddelelse, klikkes på ‘Flere Oplysninger’ og herefter klikkes på ‘Kør alligevel’.

Installation af programmet:

Der spørges først om ønsket placering af programmet. Det anbefales at installere i det foreslåede bibliotek, men det er ikke en forudsætning. Installationen foregår herefter helt automatisk.

Husk, at når programmet installeres første gang, er der en gratis 30 dages prøveperiode, før i behøver at beslutte, om i vil købe programmet.

Hvis der i forvejen var installeret en udgave af programmet, vil denne installation blot lægge sig oveni den bestående, uden at ødelægge de data der måtte være oprettet i forvejen. I dette tilfælde opdateres data automatisk ved første opstart af programmet. Som altid når der er tale om computere, anbefales det dog at tage en sikkerhedskopi af det bestående program først.

Efter installationen findes en genvej til programmet nu under ‘Start / Alle Programmer

En eventuel afinstallation af programmet foregår ved hjælp af Windows kontrolpanelet under tilføj / fjern programmer. Hvis programmet afinstalleres, forsvinder alle oprettede data i forbindelse med programmet samtidig.